MagyarDeutschEnglish
E-mail cím: admin@allatok.info   

A programban való részvétel feltételei

A nap állata I

(Kattintson a képre)
Név: Zazu
Zazut magára hagyták, ezért került menhelyünkre. Nagyon barátságos, de jó jelzőkutya. Pórázon kissé húz. Gyerekekkel nagyon jól kijön, hálás, kedves maci. Szuka kutyákkal problémamentes, kanokkal nem szimpatizál. Ivartalanított.

A program célja, hogy (miközben számítógépes nyilvántartást biztosít állatmenhelyek és ideiglenes befogadók számára) lehetővé tegye a menhelyi állatok és leendő gazdijaik egymásra találását. A programot magánemberek szabadidejükben készítették és saját költségükön működtetik. A program használata mind a gazdijelöltek, mind a menhelyek számára ingyenes. A menhelyeken ellátott állatok adatait maguk a menhelyek tartják karban.

Ki vehet részt a programban? Bárki, aki teljesíti az alábbi feltételeket:

1. Állatmenhelyet üzemeltet, vagy más módon lát el gazdátlan állatokat.
2. Vállalja, hogy az állataira vonatkozó adatokat rendszeresen karbantartja.


Kérjük, vegyék figyelembe, hogy számunkra, a program működtetői számára elsőrendű fontosságú, hogy a gazdijelölteket hiteles információkkal lássuk el. Ha azt tapasztaljuk, hogy valamelyik szervezet vagy ideiglenes befogadó a valóságnak nem megfelelő adatokkal félrevezeti a program használóit, akkor töröljük a programból. Annak eldöntése, hogy valaki megsértette-e a fenti feltételek valamelyikét, kizárólag a mi hatáskörünkbe tartozik.


Amennyiben szeretne részt venni a programban, kérjük, írjon levelet a következő címre: admin@allatok.info


Budapest, 2003. február 1.

A nap állata II

(Kattintson a képre)
Név: Kincsem
Kincsem anyja a születèsekor elpusztult,így testvèrèvel cumin nevelkedtek.Kutyák ès gyerekek közt,családban èl,jól szocializált,egèszsèges kiskutya.Parazitamentesítve,oltva,chipelve,ivartalanítási kötelezettsèggel fogadható örökbe.Várhatóan max. 10 kiló lesz a felnőttkori súlya. Felelős,komoly gazdik jelentkezèsèt várjuk! 06307198428

Partnerünk: Blöki   Magyar Állatvédők és Természetvédők Szövetsége
Eredeti design: Almendra StudioVerzió: 2.1.7Készítette: Rozika és a gazdi