MagyarDeutschEnglish
E-mail cím: admin@allatok.info   

A programban való részvétel feltételei

A nap állata I

(Kattintson a képre)
Név: BARACK
Csodaszép, akár a mamája!
Többet érdemel minthogy egy
menhelyen kelljen élnie egy a
sok közül-ként. Családba való,
csodakutya! Mikor megtalálták
őket a tesóival nagyon picik
voltak. Ideiglenesnél
cseperedtek, várva a
befogadókat. 11-en voltak és
sajnos nem mindenkinek
sikerült gazdihoz kerülniük. A
pici kori képéből most
felteszek egyet, hogy
láthassuk miből is lett ez a
csodás kutyus alkat. Anya
Malinoi szuka, apa ismeretlen.

A program célja, hogy (miközben számítógépes nyilvántartást biztosít állatmenhelyek és ideiglenes befogadók számára) lehetővé tegye a menhelyi állatok és leendő gazdijaik egymásra találását. A programot magánemberek szabadidejükben készítették és saját költségükön működtetik. A program használata mind a gazdijelöltek, mind a menhelyek számára ingyenes. A menhelyeken ellátott állatok adatait maguk a menhelyek tartják karban.

Ki vehet részt a programban? Bárki, aki teljesíti az alábbi feltételeket:

1. Állatmenhelyet üzemeltet, vagy más módon lát el gazdátlan állatokat.
2. Vállalja, hogy az állataira vonatkozó adatokat rendszeresen karbantartja.


Kérjük, vegyék figyelembe, hogy számunkra, a program működtetői számára elsőrendű fontosságú, hogy a gazdijelölteket hiteles információkkal lássuk el. Ha azt tapasztaljuk, hogy valamelyik szervezet vagy ideiglenes befogadó a valóságnak nem megfelelő adatokkal félrevezeti a program használóit, akkor töröljük a programból. Annak eldöntése, hogy valaki megsértette-e a fenti feltételek valamelyikét, kizárólag a mi hatáskörünkbe tartozik.


Amennyiben szeretne részt venni a programban, kérjük, írjon levelet a következő címre: admin@allatok.info


Budapest, 2003. február 1.

A nap állata II

(Kattintson a képre)
Név: Daisy
Daisy egy kb. 2018. novemberi születésű, közepes termetű keverék szuka kutya. Utcáról, lefogyva került gondozásunkba. Mára szépen helyrejött, oltásait megkapta, így végre készen áll a gazdikeresésre. Daisy nagyon barátságos, kedves, alázatos, de félénk kiskutya. Eleinte lassan oldódik, nagyon hálás mindenért. Az emberekre néha, örömében felugrik, ezt még tanulnia kell, de többnyire szerényen jelzi a jelenlétét. A túl rámenős kutyákat lemorogja, fél tőlük, de egyébként mindenkivel barátságos. Más kutyákkal is jól kijön, semmi gond nincs vele. Cicákat diszkréten üldözi, de nem bántja, csak szalad utánuk. Pórázon még nem tud menni, sok türelem és bátorítás kell neki, így még gyakorolnia kell. Okos kutyus, gyorsan tanul, nagyon figyel a vele foglalkozóra. Apportozni sajnos még nem tud, de trükköket szívesen tanul. Ivartalanítva, oltásokkal, chipezve várja új, szerető gazdiját! 🙂Jelenleg Derecskén van. Tel.: 30/420-04-46.

Partnerünk: Blöki   Magyar Állatvédők és Természetvédők Szövetsége
Eredeti design: Almendra StudioVerzió: 2.1.7Készítette: Rozika és a gazdi