MagyarDeutschEnglish
E-mail cím: admin@allatok.info   

A program használatának feltételei

A nap állata I

(Kattintson a képre)
Név: Zazu
Zazut magára hagyták, ezért került menhelyünkre. Nagyon barátságos, de jó jelzőkutya. Pórázon kissé húz. Gyerekekkel nagyon jól kijön, hálás, kedves maci. Szuka kutyákkal problémamentes, kanokkal nem szimpatizál. Ivartalanított.

A program célja, hogy (miközben számítógépes nyilvántartást biztosít állatmenhelyek és ideiglenes befogadók számára) lehetővé tegye a menhelyi állatok és leendő gazdijaik egymásra találását. A programot magánemberek szabadidejükben készítették és saját költségükön működtetik. A program használata mind a gazdijelöltek, mind a menhelyek számára ingyenes. A menhelyeken ellátott állatok adatait maguk a menhelyek tartják karban.

A fentiek alapján, úgy hisszük, minden felhasználó megérti és természetesnek tartja a következőket:

1. A gazdit kereső állatok adataiért semmiféle felelősséget nem vállalunk.

2. Nem vállalunk továbbá felelősséget azokért az esetleges károkért, amelyek a program használóját akár közvetlen, akár közvetett módon a program használata miatt érik. A program használója a használat révén felmenti a szolgáltatót minden esetleges felelősség alól.

Kérjük, ha a fentieket nem tudja elfogadni, hagyja el a site-ot.


Budapest, 2003. február 1.

A nap állata II

(Kattintson a képre)
Név: Kincsem
Kincsem anyja a születèsekor elpusztult,így testvèrèvel cumin nevelkedtek.Kutyák ès gyerekek közt,családban èl,jól szocializált,egèszsèges kiskutya.Parazitamentesítve,oltva,chipelve,ivartalanítási kötelezettsèggel fogadható örökbe.Várhatóan max. 10 kiló lesz a felnőttkori súlya. Felelős,komoly gazdik jelentkezèsèt várjuk! 06307198428

Partnerünk: Blöki   Magyar Állatvédők és Természetvédők Szövetsége
Eredeti design: Almendra StudioVerzió: 2.1.7Készítette: Rozika és a gazdi