MagyarDeutschEnglish
E-mail cím: admin@allatok.info   

A program használatának feltételei

A nap állata I

(Kattintson a képre)
Név: Kicsi
Kicsi egy alkoholista gazdától került a menhelyre, miután a környékbeliek állatállományát megtizedelte. Az egyik szomszéd hozta el, mielőtt valaki bosszút áll rajta. Kissé félénk eleinte, de könnyen barátkozik és nagyon hálás, ragaszkodó kutyus. Más kutyákkal bizonytalan, pórázon nem igazán tud még sétálni.

A program célja, hogy (miközben számítógépes nyilvántartást biztosít állatmenhelyek és ideiglenes befogadók számára) lehetővé tegye a menhelyi állatok és leendő gazdijaik egymásra találását. A programot magánemberek szabadidejükben készítették és saját költségükön működtetik. A program használata mind a gazdijelöltek, mind a menhelyek számára ingyenes. A menhelyeken ellátott állatok adatait maguk a menhelyek tartják karban.

A fentiek alapján, úgy hisszük, minden felhasználó megérti és természetesnek tartja a következőket:

1. A gazdit kereső állatok adataiért semmiféle felelősséget nem vállalunk.

2. Nem vállalunk továbbá felelősséget azokért az esetleges károkért, amelyek a program használóját akár közvetlen, akár közvetett módon a program használata miatt érik. A program használója a használat révén felmenti a szolgáltatót minden esetleges felelősség alól.

Kérjük, ha a fentieket nem tudja elfogadni, hagyja el a site-ot.


Budapest, 2003. február 1.

A nap állata II

(Kattintson a képre)
Név: Aaron
Aaron egy 2017. januári születésű kan kölyök. Érkezésekor puffadt és bolhás volt, de nagyon hamar megoldottuk a problémát. A testvérek közül Ő a legfélénkebb, de hamar barátkozik és nyit az emberek felé. Más kutyákkal jól kijön, jelenleg mindenféle korú, nemű kutyával lakik, így társaságukat megszokta. Pórázhoz még szoktatni kell, valószínűleg sosem sétáltatták. Várhatóan nagyobb közepes termetű lesz. Ivartalanítva, oltásokkal, chipezve várja új, szerető családját. Jelenleg Hajdúszoboszlón van. Tel.: 30/420-04-46.

Partnerünk: Blöki   Magyar Állatvédők és Természetvédők Szövetsége
Eredeti design: Almendra StudioVerzió: 2.1.7Készítette: Rozika és a gazdi