MagyarDeutschEnglish
E-mail cím: admin@allatok.info   

A program használatának feltételei

A nap állata I

(Kattintson a képre)
Név: Buksi
XX. kerület - Alapvetően kedves, barátságos, bújós kutya, de az idegeneket megugatja. Többszöri ismerkedés igényel. Kenneltiszta, bár valószínűleg eddig nem élt lakásban. Mászós.
Gyere el az Illatos útra, és
fogadd örökbe Buksit, vagy
jelenleg nálunk lakó társa
egyikét! Az összes gazdira
váró állat listája:
ebtelep.hu/osszes_kutya és
http://ebtelep.hu/macskak

A program célja, hogy (miközben számítógépes nyilvántartást biztosít állatmenhelyek és ideiglenes befogadók számára) lehetővé tegye a menhelyi állatok és leendő gazdijaik egymásra találását. A programot magánemberek szabadidejükben készítették és saját költségükön működtetik. A program használata mind a gazdijelöltek, mind a menhelyek számára ingyenes. A menhelyeken ellátott állatok adatait maguk a menhelyek tartják karban.

A fentiek alapján, úgy hisszük, minden felhasználó megérti és természetesnek tartja a következőket:

1. A gazdit kereső állatok adataiért semmiféle felelősséget nem vállalunk.

2. Nem vállalunk továbbá felelősséget azokért az esetleges károkért, amelyek a program használóját akár közvetlen, akár közvetett módon a program használata miatt érik. A program használója a használat révén felmenti a szolgáltatót minden esetleges felelősség alól.

Kérjük, ha a fentieket nem tudja elfogadni, hagyja el a site-ot.


Budapest, 2003. február 1.

A nap állata II

(Kattintson a képre)
Név: Odie
Odie egy 2016. májusi születésű, tacskó keverék kan. Derecskén találták, sajnos elütötték. Többszörös törése volt, ami miatt több műtéten átesett. Bal hátsó lábát jelenleg nem tudja megfelelően terhelni, de igyekszünk rendbe hozni. Odie nagyon barátságos, emberszerető kiskutya, ugyanakkor jó jelző is. Más kutyákkal nagyon játékos, jó lenne, ha lenne egy társa az új otthonában. Kinti-benti kutyaként fogadható örökbe, szobatiszta, pórázon sétáltatható. Más kutyákhoz, macskákhoz, kisgyerekhez szokott. Jelenleg Hajdúszoboszlón van, ideiglenes befogadónál. Ivartalanítva, oltásokkal, chipelve, szerződéssel, kapcsolattartással keresi új, szerető családját. Tel.: 30/420-04-46.

Partnerünk: Blöki   Magyar Állatvédők és Természetvédők Szövetsége
Eredeti design: Almendra StudioVerzió: 2.1.7Készítette: Rozika és a gazdi