MagyarDeutschEnglish
E-mail cím: admin@allatok.info   

Tolna Megyei Állat- és Természetvédő Alapítvány , Kutyamenhely Szekszárd


Típus:állatvédő szervezetMegye:Tolna
Altatnak-e helyhiány
miatt:
nemHelység:Szekszárd
Adószám:18857632-1-17
Helység a térképen:
(kattintson a képre a részletesebb térképért)
Bankszámlaszám:11746005-20009812-00000000
Telefon:20 981-0558
E-mail cím:tmallatvedo@gmail.com, kutyamenhely.info@gmail.comUtca, házszám:Menhely: Bogyiszlói út 8. (térkép a honlapon)
Webcím:http://www.kutyamenhely.info Irányítószám:7100
Örökbe fogadható állatok:
 
Örökbefogadás
feltételei:
Örökbefogadás szombatonként 10 és 16 óra között. A kutyák kiválasztása az alapítvány vezetőivel való egyeztetés alapján történhet. A kiválasztás és a körülmények egyeztetése után egy örökbe adási szerződés kerül kiállításra, mely tartalmazza, hogy az örökbe fogadó a kutya igényeinek megfelelően gondoskodik annak táplálásáról, pihenőhelyéről, a szükséges oltásokkal ellátja az állatot, semmilyen esetben nem adja tovább, a kutya elveszése esetén értesíti az állatotthont, hozzájárul ahhoz, hogy az alapítvány munkatársai ellenőrizzék az állat tartási feltételeit, amennyiben azokat elfogadhatatlannak tartják, visszaszállítják a kutyát az állatotthonba. Örökbe fogadáskor a kutya mikrochipjének és veszettség elleni oltásának díját kérjük kifizetni. A kutyákat oltva és ivartalanítva adjuk örökbe.
Egyéb információk:Nem adunk kutyát: - kiskorúaknak - albérletbe - jövedelm nélkül élő embernek - 65 éves kor felett kölyökkutyát - tanyára - megkötésre - vadászoknak - szaporítóknak - \"férgezésre\"

Partnerünk: Blöki   Magyar Állatvédők és Természetvédők Szövetsége
Eredeti design: Almendra StudioVerzió: 2.1.7Készítette: Rozika és a gazdi